Agenție de Turism în Timișoara

office@captours.ro
0733937188
0723636736
Alba Iulia nr 7 ap 1, Timişoara
Club Calimera Es Talaial
TravelCapTours

Organizare teambuilding

ORGANIZARE TEAMBUILDING

Contati pe experienta noastra in teambuilding

Locatia aleasa poate fi o vila, o pensiune sau un hotel. La grupuri mai mici, preferam varianta sa alegem in organizarea evenimentului teambuilding o locatie care are numarul de locuri apropiat de cel al grupului, pentru a crea intimitate. Aceeasi idee este urmarita si la grupuri mai mari. Locatiile recomandate sunt cunoscute si testate de catre noi cu alte grupuri pentru care am organizat teambuilding.

Fiecare eveniment teambuilding trebuie sa contina in planificare o serie de activitati cu caracter de divertisment si relaxare. Pentru ca stim cat de important este sa se imbine seminariile, cursurile sau sedintele cu asemenea activitati distractive, am prevazut si noi o lista cu activitati teambuilding absolut necesare.

Un hotel sau o pensiune buna trebuie sa ofere, pe langa confort, si servicii de calitate, atat in ceea ce priveste masa, cat si cele suplimentare: divertisment, conferinte.
De cele mai multe ori am reusit sa negociem o serie de servicii gratuite pentru grupurile noastre.

La acest capitol va propunem si o serie de activitati teambuilding de distractie si relaxare, pe care le-am detaliat in continuare:
– joc de paintball
– plimbare cu ATV-uri
– tragere cu arcuri sau cu pusti cu aer comprimat
– plimbare cu balonul
– plimbare cu masini de teren off-road
– rafting; tiroliana; rapel; calarie
– plimbare cu trasura/ caruta/ sania trasa de cai
– focuri de tabara cu tuica, vin fiert si gustari
– organizare de discoteca
– cantece de chitara, cu formatie de muzica usoara, populara
– mese la stane turistice
– degustari de vinuri la crame
– organizare de jocuri si concursuri de comunicare Fara modestie, trebuie sa spunem ca pana in prezent toate evenimentele de organizare teambuilding au fost de toti considerate foarte reusite. Speram sa va puteti convinge de acest lucru.

Ne ocupam de organizare teambuilding la modul profesional. Contactati-ne pentru a discuta despre organizarea evenimentului dumneavoastra si veti castiga un partener de baza oricand.

Misiunea noastra este ca evenimentul dumneavoastra sa fie o reusita deplina!

Solicită ofertă
close slider


    Individual


    TimisoaraBudapestaBelgradViena