Agenție de Turism în Timișoara

office@captours.ro
0733937188
0723636736
Alba Iulia nr 7 ap 1, Timişoara
Club Calimera Es Talaial

Organizări petreceri firma

ORGANIZĂRI PETRECERI FIRMA

Foarte multe companii decid, la sfarsit de an si nu numai, cu ocazii deosebite (depasirea vanzarilor, extinderea afacerii, noi colegi in firma, etc.) sa invite intreg colectivul sau numai un departament la o petrecere de firma. Aceasta se poate desfasura in Bucuresti, la un restaurant, sau in afara Bucurestiului, cu pachet intreg de cazare, masa, distractii.

Acest gen de petreceri ale firmelor sunt foarte benefice pentru colectiv, pentru ca reusesc sa stabileasca si alte conexiuni intre membrii echipei, mult mai stranse si mai camaderesti, decat cele formale, rezultate din pozitiile ierarhice. O buna parte din companii organizeaza petreceri de Craciun, in primele saptamani ale lunii Decembrie. Noi ne ocupam de tot ce inseamna organizare petreceri pentru firma si va sustinem atat in alegerea destinatiei, cat si in stabilirea activitatilor de entertainment si in decorarea specifica a salii. De-a lungul anilor, au fost numeroase petrecerile organizate pentru firme, si toate au fost realizate cu succes. Nu ezitati sa ne sunati sa sa ne spuneti cum ati dori sa arate petrecerea firmei Dumneavoastra !

Speram sa va puteti convinge de acest lucru.

Ne ocupam de organizare petreceri pentru firme la modul profesional. Contactati-ne pentru a discuta despre organizarea petrecerii firmei dumneavoastra si veti castiga un partener de baza pe termen indelungat.

Misiunea noastra este ca evenimentul dumneavoastra sa fie o reusita deplina!

Solicită ofertă
close slider


    Individual


    TimisoaraBudapestaBelgradViena