f
s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Follow Me
TOP
Image Alt
Amazing Tour

Cala d’Or, Mallorca

Cala d’Or, Mallorca

727€ / per person
(0 Reviews)

7 nopti in Cala d’Or, Mallorca – cazare la Club Calimera Es Talaial 4*

Relaxați-vă în spa-ul modern și în sala de gimnastică sau explorați plajele din jurul hotelului. Apartamentele spațioase vă vor face să vă simțiți ca acasă. Sărbătorile dvs. nu pot fi mai relaxate:

 

Club Calimera Talaial, un complex spațios cu bungalouri construite în stil local, este situat în Es Forti, care face parte din Cala d ‘Or și la numai 50 m de plajă. Restaurantul clubului, piscinele și snack barurile sale sunt situate în centru, ceea ce îi conferă aspectul unui mic sat idilic. Celelalte părți ale clubului sunt foarte liniștite, astfel încât vă puteți relaxa cu ușurință în afara zonei wellness.

 

Mai sunt multe de descoperit în afara stațiunii hotelului. Portul de agrement este la aproximativ 1,5 km distanță și vă invită la o plimbare prin împrejurimile verzi sau spre o excursie cu barca. Indiferent dacă vă bucurați de vacanța dvs. pe apă sau pe uscat, va fi o experiență extraordinară pe care nu o veți uita de mult timp.
.

7 nopti
 • Destination
 • Departure
  Budapesta, Ungaria
 • Departure Time
  Palma de Mallorca, Spania
 • Included
  locatie de 4 stele
  mic dejun in studio
  miniclub pentru copii
  toate taxele incluse
 • Not Included
  5 Star Accommodation
  Airport Transfer
  Breakfast
  cursuri de inot
  Gallery Ticket
  Lunch
  Personal Guide

Subscribe Now and Quench Your Wanderlust!

Cerere ofertă
close slider


IndividualAvion (Timisoara, Budapesta, Belgrad, altele)