Charter Creta Heraklion - Magda Hotel, cu plecare din Oradea

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Situat la 80 de metri de o frumoasă plajă cu nisip și la 200 de metri de centrul stațiunii Gouves, Magda Hotel Club se mandrește cu o piscină in aer liber, un centru sportiv in aer liber, care oferă o varietate de activități sportive, și o sală de fitness. De asemenea, sunt disponibile tratamente de masaj și servicii de infrumusețare.

Avand deschidere spre balcon sau terasă, camerele de la Magda Hotel Club sunt prevăzute cu pardoseală cu gresie și o baie privată cu duș sau cadă. Fiecare cameră are acces gratuit la WiFi, aer condiționat, TV cu ecran plat, telefon cu linie directă, mini-frigider și facilități de ceai/cafea oferite zilnic. Un seif este disponibil la cerere și la o taxă suplimentară.

Hotelul este la 3 km de vechiul sat tradițional Gouves și la 6 km de Chersonissos și clubul de golf Crete. Acvariul din Creta se află la 2 km, iar la parcul Dinosauria se poate ajunge in 2 km. Aeroportul este la 14 km, iar Heraklion la 16 km. Pe langă vederea minunată la mare, puteți găsi sporturi acvatice, baruri și restaurante in zona inconjurătoare.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Baia Mare catre Magda Hotel, Creta, Grecia